Philips Hue lampen

Bekijk en vergelijk onze uitgebreide selectie aan Philips Hue lampen en zorg voor de gezelligste sfeer in huis of tuin!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je benieuwd wat het laatste nieuws is omtrent smart speakers? Ga dan naar onze blog!

Meer sfeer met de lampen van Philips Hue

Smart living is bezig met een flinke opmars qua populariteit en dat is Philips ook niet ontgaan. Zij hebben enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun slimme verlichting. Hierdoor hebben zij een breed assortiment van slimme lampen, armaturen en diverse accessoires. De keuken, de badkamer of de tuin het is allemaal geen enkel probleem, Philips Hue heeft altijd een oplossing.

De sfeer in een ruimte wordt met name bepaald door het licht. Door via de Hue app eenvoudig de kleursetting aan te passen, kun je elke ambiance creëren die je wilt. Stel je eens voor een intieme sfeer tijdens het diner of verschillende lichtsoorten tijdens een tuinfeestje, eigenlijk is niets te gek. Alle tinten wit zijn in de lampen verwerkt en als je lampen met kleur koopt, kun je gebruik maken van maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren.

Functionaliteiten Philips Hue

Door het toepassen van Philips Hue, zowel in een woning als in een kantoorpand, komen er veel functionaliteit bij die er voorheen niet waren.

Woning automatisering

Licht geeft een veilig gevoel wanneer het brandt, omdat het meestal betekend dat er iemand thuis is. Met Philips Hue in je kantoorpand of woning maak je deze nog veiliger, omdat je het ook kan reguleren als je er niet bent.

Ook kan je ervoor zorgen dat het licht automatisch aangaat wanneer je thuiskomt in het donker of ze willekeurig aan- en uit laten gaan als je er niet bent. Over de gehele wereld kun je het licht besturen, er hoeft enkel een internetverbinding te zijn.

Entertainment met Philips Hue

Zorg voor nog meer spanning tijdens het tv-kijken, gamen of muziek luisteren, door je lampen te synchroniseren aan jouw systemen. Dompel je ruimte onder in diverse kleureffecten met het entertainment systeem van Hue.

Philips Hue lampen synchroniseren met je media kan op twee manieren, voor pc’s is het gebruik van de Hue Sync App voldoende om de inhoud van je computer te synchroniseren met de slimme lampen. Ook is het mogelijk om een thuisbioscoop te creëren door het tv-scherm te koppelen aan de Philips Hue Play HDMI Sync Box.

Ontspannen wakker worden en slapen

‘S ochtends wakker worden is niet altijd even gemakkelijk, zeker tijdens de winterdagen als het in de ochtend nog donker is. Door Philips Hue op de juiste manier in te stellen, kan er een zonsopgang worden nagebootst onafhankelijk van hoe donker het buiten is. Via de app is het eenvoudig om wek- en slaaproutines in te stellen, hierdoor kom je in de ochtend met meer energie het bed uit en kun je in de avond ontspannener gaan slapen.

Bekijk en vergelijk hierboven slimme lampen van Philips Hue en zorg voor meer sfeer in en om het huis op de smart way!

Ontdek de slimme apparaten

Kies de beste deal en profiteer!

Over Slimmespeakers.nl

Slimmespeakers.nl is een collectief van Smart Device, Voice Assistants en Conversational Experience specialisten die graag hun kennis en kunde delen en Voice apparaten dichterbij de consument brengen voor de beste prijs. Particulieren en professionals kunnen hier terecht voor adviezen, producten en de creatie van Voice apps.

© 2020 - Slimmespeakers.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0