Google Home Speakers

Bekijk en vergelijk onze uitgebreide selectie aan smart speakers van Google en kies speaker die het best bij jou past.

Filter

Toont alle 5 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 284
Toevoegen aan vergelijken
Google Home

Google Home

Beste deal op: Amazon.com
58.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 285
Toevoegen aan vergelijken
- 15%
Google Home Mini

Google Home Mini

Beste deal op: bol.com
58.99 49.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 285
Toevoegen aan vergelijken
- 41%
Google Nest Audio

Google Nest Audio

Beste deal op: bol.com
116.00 68.92
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 285
Toevoegen aan vergelijken
Google Nest Hub

Google Nest Hub

Beste deal op: bcc.nl
66.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 285
Toevoegen aan vergelijken
Google Nest mini

Google Nest Mini (2e generatie)

Beste deal op: 50five.nl
29.00
Ben je benieuwd wat het laatste nieuws is omtrent smart speakers? Ga dan naar onze blog!

Hey Google, vertel eens wat meer over jouw producten..

Smart speakers of een slimme assistent, het zijn verschillende termen voor de innovatieve staaltjes technologie die je tegenwoordig overal ziet opduiken. Een van de pioniers bij dit nieuwe type technologie is technologiegigant Google, met de bekende aanspreking ‘Hey Google’. Dit befaamde technologiebedrijf is uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste aanbieders van slimme spraakassistenten. Je hebt intussen de keuze uit verschillende modellen, allemaal af te stemmen op jouw noden en wensen. Lees snel verder en ontdek hier meer over de verschillende smart speaker modellen van Google en hun belangrijkste functionaliteiten.

Functionaliteiten en slimmigheden

Speakers kenden we al een tijd, maar de smart speakers gaan nog verder in de ontwikkeling van de technologie. Het zijn veelzijdige gadgets en must-haves met een breed scala aan activiteiten: ze stellen ons in staat om onze smart-home toestellen aan te sturen, ze kunnen muziek spelen en staan als virtuele (spraak)assistent ook steeds klaar om onze vragen te beantwoorden. Een van de meest populaire assistenten is de Google Assistent, deze spreek je aan met ‘Hey Google’. Deze is populair in de Benelux omdat hij/zij Nederlands spreekt. Bovendien zijn de Google Smart speakers hier breder verkrijgbaar.

De functionaliteiten van Google’s assistent zijn uitgebreid en veelzijdig. Je kunt vragen wat voor weer het wordt of om een bepaald type muziek te spelen. Je kunt vragen om nieuws te vertellen of om iets op te zoeken. Je kunt de assistent ook vragen om jouw afspraken in te plannen en raad te plegen. Daarnaast kun je ook op een eenvoudige manier jouw smart home-apparaten, zoals bijvoorbeeld slimme sloten, slimme deurbel, slimme stopcontacten, slimme thermostaten en slimme rookmelders als de Google Nest of Philips Hue-lampen, laten aansturen.

Smart Speaker modellen van Google

Google is een van de pioniers in de smart speaker technologie en heeft sinds het begin van deze technologierevolutie al enkele modellen op de markt gebracht. Google’s meest populaire Smart Speaker van het moment is ongetwijfeld de Google Nest Mini. Deze speaker is compact en netjes op een kast of tafel te plaatsen zonder dat hij meteen opvalt. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je deze kunt matchen met jouw interieur.

Voor wie dol is op muziek is de Google Nest Audio een must-have. Deze midsize Smart Speaker van Google beschikt over het vermogen om luider en met diepere bas te spelen voor een betere muziekervaring. Hij is bovendien vrij compact en discreet. Je kunt met de schakelaar ook de microfoon uitschakelen.

Smart speakers met beeldscherm

Google beschikt ook over een Smart Speaker met beeldscherm, de Google Nest Hub. Deze heeft een mooi design en laat je toe ook clips af te spelen wanneer je jouw favoriete muziek wilt horen. Je kunt deze ook gebruiken om bijvoorbeeld de weersvoorspellingen van komende week te bekijken. Wanneer je beschikt over een slimme deurbel van bijvoorbeeld Google, kun je deze aan de Google Hub koppelen zodat je steeds kunt zien wie er aan jouw deur is geweest. Je kunt dit zowel op de Google Hub bekijken als op jouw mobiele telefoon dankzij de app.

Bekijk en vergelijk hierboven alle smart speakers van Google en geniet van alles wat deze apparaten te bieden hebben!

Veelgestelde vragen

Ontdek de slimme apparaten

Kies de beste deal en profiteer!

Over Slimmespeakers.nl

Slimmespeakers.nl is een collectief van Smart Device, Voice Assistants en Conversational Experience specialisten die graag hun kennis en kunde delen en Voice apparaten dichterbij de consument brengen voor de beste prijs. Particulieren en professionals kunnen hier terecht voor adviezen, producten en de creatie van Voice apps.

© 2020 - Slimmespeakers.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0