Amazon brengt slimme speakers uit in Nederland

Update - 11.11.2020 Laatste nieuws over slimme speakers van Amazon!

Het bekende merk annex e-Commerce platform Amazon brengt slimme speakers uit in Nederland. Het gaat hier om de internationale versies van de slimme speakers Echo en Echo Dot. Je moet er wel rekening mee houden dat deze slimme speakers aangedreven zijn door Alexa. Alexa spreekt geen Nederlands en dat betekent dus dat je als gebruiker een andere taal moet kunnen spreken.

Wat zijn de slimme speakers van Amazon?

Net zoals andere slimme apparaten, zijn deze speakers ontwikkeld volgens de slimme technologieën van tegenwoordig. Bij slimme functies kan je denken aan het besturen van andere apparaten, of het geven van stem commando’s zodat je precies aan kunt geven aan de speakers wat je wilt dat ze doen. Er zijn een aantal standaard functies waar je gebruik van kan maken in de slimme speakers, waaronder een wekker en een klok. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de functies van Alexa waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je vrijwel allerlei vragen stellen aan Alexa waarna er vervolgens antwoorden zullen worden gegeven op al deze vragen. Het leukste aan deze optie is dat je ook achter weetjes kunt komen die je eerder niet hebt geweten. Het kennisveld van Alexa is zeer uitgebreid en te vergelijken met de Google Assistant of Siri in de iPhone. Andere functies die je kunt gebruiken met de slimme speakers zijn de opties om ook andere apparaten ermee te besturen. Als je in je woning gebruik maakt van slimme meters of van slimme lampen, dan is het makkelijk om deze met je stem te besturen via de smartspeaker. De smartspeakers vormen een goede aanvulling in een smarthome, omdat deze speakers net een beetje extra dimensie bieden binnen de besturing van de smart apparaten.

terug naar menu ↑

Waarom kiezen voor Amazon Smartspeakers?

Vele mensen zien de voordelen van het hebben van smartspeakers van Amazon. Amazon is een enorme speler op het gebied van technologie en media. De naam is dan ook zeker voor velen niet onbekend. Met de komst van de smartspeakers van het merk zijn er al vele exemplaren op wereldwijde schaal verkocht. En nu is het dan de hoogste tijd dat deze speakers ook in Nederland te verkrijgen zijn. De speakers zijn vrij goedkoop als je dat weerlegt tegen de functies die er met de speakers mogelijk zijn. Zo kost de Echo 100 Euro en de Dot, het kleinere model, 60 Euro. Een ander voordeel van deze speakers is dat je niet te maken hebt met bekabeling die je door het hele huis kwijt moet zien te raken. De speakers zijn draadloos en daardoor makkelijk door het huis te verplaatsen. Zo is het zelfs ook mogelijk om deze mee te nemen op vakantie. De speakers zijn makkelijk met de stem te bedienen. Zolang je er rekening mee houdt dat Alexa (nog) geen Nederlands kan en je vele opdrachten dus in een andere taal zou moeten geven. Het geluid van de speakers is adembenemend. Zo is er een goede balans tussen hoge tonen en bastonen en past de speaker zich aan de ruimte waarin deze is geplaatst voor een betere akoestische belevenis.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Ontdek de slimme apparaten

Kies de beste deal en profiteer!

Over Slimmespeakers.nl

Slimmespeakers.nl is een collectief van Smart Device, Voice Assistants en Conversational Experience specialisten die graag hun kennis en kunde delen en Voice apparaten dichterbij de consument brengen voor de beste prijs. Particulieren en professionals kunnen hier terecht voor adviezen, producten en de creatie van Voice apps.

© 2020 - Slimmespeakers.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0