Samsung lanceert een Voice Assistant-Enabled Smart Monitor

Update - 03.12.2020 Laatste nieuws over slimme speakers van Samsung!

De Voice Assistant – Enabled Smart Monitor

Samsung heeft een nieuw toestel op de markt gebracht. De Voice Assistant – Enabled Smart Monitor. Kenmerkend voor dit scherm is dat het een combinatie is van een smart tv, een monitor voor een computer en een smart display. Het scherm is te verkrijgen in twee varianten, de 27-inch variant en de 32-inch variant. Het scherm draait op Samsung Tizen en kan worden door bediend met een afstandsbediening. Maar als uniek scherm op de markt is het dus ook te bedienen met de stem. Door middel van Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung Bixby zijn de verschillende functionaliteiten van het scherm op een makkelijke manier te bedienen met de stem. terug naar menu ↑

De eigenschappen van de Voice Assistant – Enabled Smart Monitor

Je hebt de keuze uit twee verschillende formaten schermen en daar horen natuurlijk ook andere prijzen bij. Neem de 27 inch monitor die ruim $230 kost, waarbij de 32 inch monitor maar 50 dollar duurder is. Een 4-k variant van de 32 inch monitor zal ongeveer $400 kosten. Wanneer je in het bezit bent van een recente versie van een Samsung Galaxy telefoon, dan is het gewoon mogelijk om deze met het scherm te verbinden. Op deze manier kan je bijvoorbeeld het scherm van je mobiele telefoon casten naar de televisie, waardoor het mogelijk is om weer te geven wat je op je mobiele telefoon zit. Wanneer je geen gebruik wilt maken van stemgestuurde functies, dan kun je ook een toetsenbord en een muis aansluiten aan het scherm. Op deze manier kan je deze ook laten fungeren als een pc. Dit verbinden kun je gewoon draadloos doen door middel van Bluetooth. Het is scherm is ideaal voor iedereen. Het heeft een heldere weergave wat het ideaal maakt voor zowel jong als oud. Vooral wanneer er thuis educatie wordt gegeven of veel thuis wordt gewerkt, zijn deze schermen ideaal. Het scherm is groot waardoor zelfs de allerkleinsten er goed op kunnen zien wanneer zij er hun filmpjes op willen kijken. terug naar menu ↑

Nieuwe technologie en de gemakken ervan

Met dit scherm ervaar je allerlei gemakken die je met een conventioneel scherm niet hebt. Zo kun je allerlei opdrachten door middel van het gebruik van je stem doorgeven. Een ander eigenschap is de vormgeving van het scherm. Het scherm is vrij groot en plat waardoor het goed kan worden geplaatst op elke kast, maar kan het ook aan de muur worden gehangen. Vooral als je echt gesteld bent op een modern interieur is dit scherm gewoon op een stevige manier aan de muur te bevestigen. Daarnaast heb je ook te maken met een mooi vormgegeven scherm. Wat je wellicht direct zal opvallen is de manier waarop het scherm niet weerspiegeld. Zo is het geen enkel probleem dat er licht van de lampen of van buiten op het scherm valt. Het scherm is zo ontworpen dat de lichtval je niet zal hinderen. Tot slot is het scherm makkelijk te bedienen zodat het geschikt is voor een breder publiek.

Of en wanneer de Voice Assistant-Enabled Smart Monitor op de Nederlandse markt komt is nog niet bekend, maar uiteraard volgen wij deze ontwikkelingen op de voet!

Afbeelding credits: Samsung

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Ontdek de slimme apparaten

Kies de beste deal en profiteer!

Over Slimmespeakers.nl

Slimmespeakers.nl is een collectief van Smart Device, Voice Assistants en Conversational Experience specialisten die graag hun kennis en kunde delen en Voice apparaten dichterbij de consument brengen voor de beste prijs. Particulieren en professionals kunnen hier terecht voor adviezen, producten en de creatie van Voice apps.

© 2020 - Slimmespeakers.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0