Slimme Speakers van Sonos

Sonos Slimme Speakers

Het merk Sonos staat al heel lang bekend om zijn uitstekende speakers. Niet gek dus dat juist dez speakerspecialist nu ook slimme speakers heeft uitgebracht. Die zijn natuurlijk voorzien van de uitstekende geluidskwaliteit die je van Sonos gewend bent, aangevuld met een simpele bediening. Via de Sonos-app, via AirPlay 2 of met je stem. Zo kun jij met maar een paar woorden je smart home besturen en dagelijkse taken voor je laten klaren.

Welke slimme speaker van Sonos het beste bij jou past? Dit zijn de belangrijkste kenmerken op een rij:

Sonos one

Sonos One

Kleine speaker met hoge geluidskwaliteit (geschikt voor kleinere kamers als de keuken, badkamer of slaapkamer).

Sonos beam

Sonos Beam

Speaker voor de televisie en tegelijkertijd een slimme speaker voor de woonkamer met uitstekend geluid.

Sonos move

Sonos Move

Draagbare speaker met ingebouwde batterij. Zowel buiten als binnen te gebruiken met uitstekende geluidskwaliteit.

De nieuwste ontwikkelingen

Sonos is al jarenlang een gerenommeerd speakermerk. Stijlvolle speakers met een uitstekende geluidskwaliteit is waar Sonos om bekendstaat. Met zijn kennis van speakers heeft Sonos nu ook slimme speakers op de markt gebracht. Daarmee kun je niet alleen van muziek met uitstekende geluidskwaliteit genieten, maar je kunt er ook allerlei taken door laten uitvoeren. Van de speakers van Sonos zijn de volgende drie lijnen slimme speakers: Sonos Move, Sonos One en Sonos Beam. Die werken alle drie met zowel Google Assistant als met Amazon Alexa. Daardoor kun je je slimme speaker met je eigen stem van alles vragen. Van het bedienen van de muziek tot het
uitvoeren voor huishoudelijke taken of het opzoeken van informatie.

Voordelen van de slimme speakers van Sonos

Het heldere geluid is een groot pluspunt van de slimme speakers van Sonos. Ook grote ruimtes zijn voor deze slimme speakers geen enkel probleem. Verder kun je zelfs kiezen voor een draagbare slimme speaker, die prima buitenshuis te gebruiken is. Ideaal voor bijna elke situatie! Een ander belangrijk voordeel: uniek aan Sonos is dat zijn slimme speakers werken met zowel Google Assistent als met Amazon Alexa. Je bent er met een slimme speaker van Sonos dus vrij zeker van dat de speaker met bijna elk slimme apparaat wel werkt. Google Assistant spreekt Nederlands, dus tegen een slimme speaker van Sonos kun je prima in het Nederlands praten. Verder staat Sonos bekend om zijn stijlvolle designs. Eén ding is zeker: een slimme speaker van Sonos mag gezien worden. En gehoord: ook de geluidskwaliteit is namelijk fantastisch.

Welke apparaten kun je ermee bedienen?

Omdat de speakers werken met zowel Google Assistant als met Amazon Alexa, zijn er nogal wat apparaten die je met de Sonos-speakers kunt bedienen. De meeste mensen met een Sonos-speaker werken het liefst met Google Assistant, omdat dit systeem Nederlandstalig is. In dat geval kun je alle apparaten gebruiken die beschikken over het label “Works with Google Assistant”. En dat zijn er nogal wat.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Onze voorkeur
Sonos Beam

Sonos Beam

Beste deal op: expert.nl
449.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Sonos One

Sonos One

Beste deal op: bol.com
185.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Sonos Move slimme speaker

Sonos Move

Beste deal op: bol.com
390.00
Een paar voorbeelden van apparaten die je met je slimme speakers van Sonos kunt bedienen:
  • Philips Hue-verlichting
  • Google Chromecast
  • Slimme deursloten van Nuki
  • Nest Cam (beveiligingscamera)
  • Gigaset Smart Home stekker
  • Nest Hello videodeurbel
  • Slimme thermostaat van Nest
  • Roomba-robotstofzuiger

Omdat Google Assistant een geliefd en veelgebruik spraakbesturingssysteem is, komen er alleenmaar meer apparaten bij die je met jouw slimme speaker van Sonos kunt bedienen.

Toepassingen

Met de slimme speakers van Sonos kun je nogal wat kanten op. Gebruik de speaker bijvoorbeeld om je televisie te bedienen of Spotify-muziek te beluisteren. Maar ook kun je de speaker meer huishoudelijke taken voor je laten verrichten. Laat het apparaat bijvoorbeeld je slimme thermostaat bedienen, de lampen aan- of uitzetten of je deur sluiten met slimme deursloten. Ook informatie opvragen, recepten laten voorlezen of YouTube-video’s streamen op de tv is voor Sonos-speakers geen enkel probleem. Je wordt door deze slimme speakers bij al je dagelijkse bezigheden op je wenken bediend. Je hoeft maar “Hé Google” te zeggen gevolgd door een Nederlands verzoek en de speaker gaat voor je aan de slag. Daarnaast zijn de slimme speakers van Sonos een plaatje om te zien. Des te meer reden om ze gerust een prominente plek in je huis te geven! Stijl en functie in één. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

De volgende modellen van Sonos zijn voorzien van een Google Assistant: Arc, Beam, One en Move.

De goedkoopste modellen koop je al vanaf ongeveer 165 Euro.

Bij vrijwel alle bekende elektra ketens kun je terecht voor slimme speakers van Sonos.

Ja, de Google Assistant is al sinds oktober 2018 ook in het Nederlands.

Ja dat kan zeker! Kijk op de verschillende productdetailpagina’s of productcategoriepagina’s.

Ontdek de slimme apparaten

Kies de beste deal en profiteer!

Over Slimmespeakers.nl

Slimmespeakers.nl is een collectief van Smart Device, Voice Assistants en Conversational Experience specialisten die graag hun kennis en kunde delen en Voice apparaten dichterbij de consument brengen voor de beste prijs. Particulieren en professionals kunnen hier terecht voor adviezen, producten en de creatie van Voice apps.

© 2020 - Slimmespeakers.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0